• facebook
  • twitter
  • mail
SaxUs, bedankt!

SaxUs, bedankt!

Ruim tien jaar lang heb ik met heel veel plezier muziek gemaakt bij het saxofoonorkest “SaxUs” en het “SaxTet” . Wie een saxofoon heeft, graag met anderen wil samenspelen en de tijd heeft om één avond per week te repeteren, kan ik dit grootste saxofoonorkest van Nederland van harte aanbevelen! Leuke mensen en mooie muziek, onder leiding van een gedreven en vooral ook inspirerende dirigent. Zeg maar gerust een topdirigent, die als geen ander weet hoe een saxofoon moet klinken.

Of je nu een beginnende of een al wat meer gevorderde saxofonist bent, bij SaxUs vind je volop mogelijkheden om jezelf te ontplooien en je muzikaal helemaal uit te leven. Dat heb ik tien jaar lang naar hartelust gedaan en die ervaring draag ik voor de rest van mijn leven met me mee. Mocht ik ooit weer méér tijd kunnen vrijmaken –  als je in zo’n mooi orkest speelt, moet je er per slot van rekening ook helemaal voor kunnen gaan – dan zal ik graag terug komen. SaxUs heeft een  plekje in mijn hart en zal altijd óók een beetje ‘mijn’ orkest blijven.

Hans Papenburg