• facebook
  • twitter
  • mail

SaxUs te gast bij Doe Maar

Donderdag 5 januari begon het nieuwe jaar voor SaxUs goed met een gastoptreden bij Showband Doe Maar. Deze bijzondere showband, bestaande uit mensen met een verstandelijke handicap en onder bezielende leiding van Johan Kwakman, had SaxUs uitgenodigd om er samen een muzikaal feest van te maken. En dat werd het! Afwisselend speelden showband en orkest stukken uit het eigen repertoire en er werd ook met elkaar samen gespeeld. Vooral bij de mars ” Gendarmerie de St. Tropez”  ging het dak eraf! Het werd een avond vol bijzondere ervaringen en ontmoetingen. En nu weet iedereen waarom Matthan soms een stoer hoedje draagt, waarom Aron bij het orkest speelt en last but not least: dat de toeter van Jan geen scheepshoorn is!  Showband Doe Maar, bedankt voor jullie gastvrijheid en muzikale inspiratie!