• facebook
  • twitter
  • mail

SaxUs speelt tijdens festival Theater op ‘t Zand, Kootwijk

06-07-2013

Theater op ‘t Zand is een jaarlijks cultureel festival, laagdrempelig, informeel, in de buitenlucht en met een zeer gevarieerd programma. Kindertheater, dans, en muziek op een wel heel bijzondere locatie: het Kootwijkerzand. Deze schitterende zandverstuiving met weidse uitzichten en puur natuur is de inspiratiebron voor de diverse artiesten.

Dit jaar is SaxUs gevraagd om het geheel muzikaal op te luisteren. Het thema van het festival is FriZze wind en hiervoor is de saxofoon bij uitstek geschikt: zoals de wind grip krijgt op het zand en het landschap er dus steeds subtiel anders uit ziet, zo ontlokt de saxofonist met zijn adem de tonen aan de sax. De horizon verandert, een verbreiding van de belevingswereld!

Diverse artiesten gingen ons voor: het Willem Breuker Kollectief, de Wereldband,  Carel Kraayenhof, Nynke Laverman en de Amsterdam Klezmerband.

Kom het mee beleven en kijk voor meer info op www.kootwijkcultureel.nl

Bekijk het artikel uit de Barneveldse Krant van 8 juli jl.