• facebook
  • twitter
  • mail
Verhaal I Kerstmutsen, schapen en een vijfjarige saxofonist

Verhaal I Kerstmutsen, schapen en een vijfjarige saxofonist

14-12-2013

De kerstmuts ontbrak niet in de outfit. In het voormalige kerkje aan de Nieuwstraat in Barneveld galmden zaterdagmiddag 14 december diverse kerstnummers, maar ook klassieke werken als het Air van Bach en het Adagio van Albinoni nog lang na. Bijzonder publiek voor Saxus was er daarnaast bij het optreden buiten, op het Raadhuisplein, waar een kudde schapen genoot van de saxofoonklanken. Bijzonder was ook het optreden met de vijfjarige solist Sten, die voor het eerst podiumervaring opdeed. Ook andere eerstejaars leerlingen van de muziekschool mochten enkele kerstnummers meespelen.

Daarmee presenteerde het saxofoonorkest zich tijdens Candlelight Shopping, een nieuw evenement van de Barneveldse Middenstands Vereniging.

Foto: Gerwin van Luttikhuizen