• facebook
  • twitter
  • mail
Quintastic speelt tijdens dressuurwedstrijden in Kootwijk

Quintastic speelt tijdens dressuurwedstrijden in Kootwijk

17-05-2014

Saxofoonkwintet Quintastic, gevormd door de vijf SaxUsleden Matthan, Sander, Rayan, Eline en Marlene, is gevraagd om op te treden tijdens dressuurwedstrijden bij paardensportcentrum Gert van den Hoorn in Kootwijk, zaterdag 17 mei. De saxofonisten spelen met name tijdens de pauzes tussen de verschillende wedstrijden.

Op de foto leden van Quintastic, voorzitter van het evenement Cor Honkoop en Annelien van Maanen, leverancier van doosjes met eieren voor alle deelnemers. Die eieren worden beschikbaar gesteld door Stichting Kwetters.

Het paardensportcentrum is te vinden aan de Asselseweg in Kootwijk. Het evenement duurt van 8.30 tot 18.15 uur.