• facebook
  • twitter
  • mail
SaxTet treedt op in Leusden tijdens wielertocht HomeRide

SaxTet treedt op in Leusden tijdens wielertocht HomeRide

28-06-2014

Het SaxTet van saxofoonorkest SaxUs Barneveld is gevraagd op te treden in Leusden tijdens HomeRide, een wielertocht langs acht Ronald McDonaldhuizen en -vakantielocaties in Nederland. Deze tocht van vijfhonderd kilometer lang, een route van Groningen naar Maastricht, wordt in etappes gereden in het weekend van zaterdag 28 en zondag 29 juni. De route loopt vanaf Groningen via onder meer Zwolle, Utrecht, Rotterdam en Tilburg. Opbrengst van deze sponsoractie is bestemd voor het Ronald McDonald Kinderfonds.

Het Saxtet speelt zeer waarschijnlijk tussen 21.00 en 23.00 uur nabij restaurant Hello Again, aan de Zwarteweg in Leusden. Deze locatie ligt op de route van de HomeRide. Meer informatie hierover volgt zo spoedig mogelijk.

Foto’s: www.homeride.nl