• facebook
  • twitter
  • mail
Meld een saxleerling aan en win een exclusief Saxusoptreden

Meld een saxleerling aan en win een exclusief Saxusoptreden

16-07-2014

In september starten de repetities van SaxUs weer, evenals de muzieklessen van Muziekschool Barneveld. Om aspirant-saxofoonleerlingen net even dat duwtje in de rug te geven, is SaxUs gestart met een nieuwe ledenwerfactie. Iedereen die zichzelf of iemand anders opgeeft voor saxofoonles, maakt kans op een exclusief gratis concert, verzorgd door SaxUs. Je mag daarvoor zelf een locatie aangeven, dat kan dus ook in je eigen achtertuin!

Dacht je al na over saxofoonles of ken je iemand die dat doet? Schroom dan niet en wie weet staan er straks ruim veertig toeteraars in je huiskamer. Weet je nog niet helemaal zeker of saxofoon wat voor jou is, dan kun je bij de muziekschool een gratis proefles aanvragen.

Om deel te nemen aan deze actie vul je de flyer in die afgelopen vrijdag tijdens het zomerconcert bij de Muziektent is uitgedeeld. Of je stuurt een mailtje naar [email protected] Vermeld daarbij de naam van de potentiĆ«le leerling met zijn of haar mailadres en het mailadres van de aanmelder.

Succes.

Tot september viert SaxUs vakantie.