• facebook
  • twitter
  • mail
Motorliefhebber krijgt exclusief optreden aangeboden

Motorliefhebber krijgt exclusief optreden aangeboden

30-05-2015

Het klinkt bijna nog mooier dan twintig motoren bij elkaar, opperde één van de leden van de motortoerclub van Eric Dinkla. Zaterdag 30 mei werd de club getrakteerd op een optreden van het SaxTet, tijdens een pitstop van het motorgezelschap bij hotel/restaurant De Zwarte Boer in Leuvenum.

Eric Dinkla is eigenaar van Dinkla & Dinkla Bedrijfsadviseurs in Huizen. Dit jaar had hij voor de derde keer een motortoertocht georganiseerd.  Eric kreeg het concert aangeboden van saxuslid en motorliefhebber Linda van de Glind. Zij had zich als nieuwe leerling van de Muziekschool Barneveld opgegeven en daarom een gratis optreden gewonnen. ,,Het leek mij gaaf om dat optreden te laten plaatsvinden tijdens de tussenstop van de toertocht.” Eric zelf speelt niet in Saxus, maar is wel leerling van Hans.
Onder de bomen en in de schaduw van het restaurant klonk het optreden zo lekker, dat wellicht een nieuwe concertlocatie voor Saxus voor de toekomst gevonden is: midden op de Veluwe tussen Ermelo en Elspeet.

Op de foto van links naar rechts: Hans Kuijt, Eric Dinkla, Linda van de Glind en Karin Schenk.

Foto: Myrthe Majoor.