• facebook
  • twitter
  • mail
Muziektent: veelzijdig optreden, onder grote belangstelling

Muziektent: veelzijdig optreden, onder grote belangstelling

09-07-2015

 

Geen stortregen deze keer, maar een heerlijk zonnetje. Het zomerconcert van SaxUs in de Barneveldse Muziektent trok donderdag ruim honderd bezoekers naar de Van Hogendorplaan in Barneveld. Zelfs onze vriend Thomas Voigt uit Wuppertal nam de moeite te komen luisteren. Hij was natuurlijk vooral benieuwd naar onze uitvoering van zijn arrangement van Mr. Sandman.

De nummers volgden elkaar in rap tempo op, van filmmuziek naar klassiek, van pop naar tango. Met dit mooie concert, waarin de veelzijdigheid van het saxofoonorkest weer eens goed tot zijn recht kwam, gaan we nu de zomervakantie in, met het eerstvolgende optreden in september alweer in het vizier.

Foto: Bram van den Heuvel