• facebook
  • twitter
  • mail
SaxUs in actie voor 3FM Serious Request

SaxUs in actie voor 3FM Serious Request

19-12-2016

Een spontane actie was het, maandag 19 december. Toen ‘s ochtends bekend werd dat 3FM deze dag in Barneveld zou zijn om acties te stimuleren voor Serious Request, was het plan snel gesmeed. ‘s Avonds stonden we, bijna het complete orkest, gereed.

Met onder meer The Bohemian Rhapsody van Queen, The Hungarian Dance van Brahms en verschillende kerstnummers, gaven we aan de voet van de Barneveldse kerktoren, op de plek waar ooit Jan van Schaffelaar terechtkwam, een mooi optreden voor Serious Request. We hoopten er minstens 200 euro mee binnen te slepen, het werd 435 euro!! Alle sponsors hartelijk bedankt! En Brandweer Barneveld bedankt voor licht in de duisternis, zodat we de noten ook nog konden lezen.

Achteraf sponsoren kan trouwens nog steeds hoor: https://kominactie.3fm.nl/actie/met-dertig-saxen-de-toren-omblazen