• facebook
  • twitter
  • mail

SaxUs maakt zich klaar voor lentetournee 2019

Een primeur voor saxofoonorkest SaxUs in Barneveld! Nog nooit eerder traden we in één lente zo vaak op. Tot aan de zomervakantie laten we maar liefst negen keer van ons horen. Waar en wanneer? check de agenda. In ieder geval zullen het uiteenlopende optredens zijn, onder meer tijdens een dorpsfeest in Voorthuizen, een bestuurderscongres in Barneveld en een evenement in Deventer. En we sluiten, hoe kan het ook anders, woensdag 6 juli af met zomerse klanken in de Barneveldse Muziektent.

Maar zover is het nog niet. We beginnen zaterdag 13 april meteen goed, met twee ‘gigs” achter elkaar: om 11.00 uur zijn we in Voorthuizen tijdens het evenement Voorthuizen Straalt, om 14.00 uur vieren we rond 14.00 uur muzikaal mee tijdens het jubileum van De Ark in Barneveld.