• facebook
  • twitter
  • mail
Heb je een sax? Speel dan mee, op zaterdag 18 januari!

Heb je een sax? Speel dan mee, op zaterdag 18 januari!

Kom sfeer proeven tijdens de Oud en Nieuw Ledendag van saxofoonorkest SaxUs!

Speel je saxofoon of heb je dat vroeger gedaan? En lijkt het je wat om te ervaren hoe het is om in een orkest samen te spelen? Of heb je misschien vroeger in ons orkest gespeeld en mis je de dynamiek een beetje? Dan nodigen we je graag uit om tijdens onze Oud en Nieuw Ledendag, op zaterdag 18 januari, te komen meegenieten tijdens een open repetitie van saxofoonorkest SaxUs uit Barneveld. Je bent van harte welkom in de kleine zaal van het Schaffelaartheater in Barneveld.

We gaan deze ochtend een selectie van ons nieuwe repertoire instuderen, dus neem vooral je saxofoon mee. We maken er graag een gezellige en leerzame ochtend van, met uiteraard voldoende mogelijkheden om elkaar te spreken.

Afsluitend drinken we graag een kop koffie samen.Saxofoonorkest Saxus is onderdeel van Muziekschool Barneveld en staat onder leiding van dirigent en saxofonist Menne Smallenbroek. Het orkest telt momenteel ruim dertig leden.


Lijkt het je leuk, geef je dan snel op voor deze dag, via mailadres [email protected]. Deze activiteit duurt van 10.00 tot 14.00 uur.